وبلاگ حرفه و فن
حرفه و فن
آب ليمو ترش به دليل سرشار بودن از ويتامين c و طعم و عطر مطبوع همواره به عنوان يك چاشني در تهيه غذا مورد استفاده و توجه خاص مردم قرار دارد و به همين نسبت متاسفانه دستخوش تقلب سودجويان بازار واقع مي شود . يکي از روش هايي كه متقلبين در تهيه آب ليموي تقلبي پيش مي گيرند به اين ترتيب است که مقداري کاه زبر را با آب ولرم مخلوط کرده و مدتي به حال خود قرار مي دهند . در اين حالت پس از مدت کوتاهي مايع زرد رنگي حاصل مي شود که آن را مدتي روي ليموي آب گرفته و گاه چرخ شده قرار مي دهند. سپس پوست ليموها را جدا کرده و مقداري اسيداستيک يا جوهر ليمو به آن اضافه مي کنند. در پاره اي از موارد تنها مقداري آب به ليموي آب گرفته و چرخ شده اضافه مي کنند و پس از مدتي مخلوط را به هم زده و قسمت مايع را جدا کرده و مقداري جوهر ليمو به آن اضافه مي کنند. برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی
نويسندگان |